ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/04/2020 04:29:59 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Lluïsa Moret presenta l'aposta estratègica de Sant Boi per la salut en una trobada de la xarxa Innpulso a Madrid
L'empresa santboiana PremiumLab hi ha participat com un exemple de projecte innovador

03/01/2017

Sant Boi ha participat aquest dimecres, dia 1 de març, en el II Encuentro Alcaldes+Innovadores de la Red Innpulso. Alcaldes i alcaldesses de 40 localitats (8 de Catalunya) hi han exposat projectes empresarials innovadors dels seus municipis. PremiumLab ha estat l'empresa santboiana present en la trobada.

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, s'ha referit durant la seva intervenció a l'aposta estratègica de Sant Boi per la salut a partir de "la preservació històrica de l'entorn natural, una producció agrícola de km.0, una atenció sanitària de qualitat i un potent sector sanitari que dona feina a més de 4.000 persones a la ciutat".

Lluïsa Moret ha presentat l'empresa santboiana PremiumLab que, d'acord amb les seves paraules, "exemplifica aquesta aposta estratègica de la ciutat".

Cada municipi membre de la xarxa Innpulso havia seleccionat prèviament una pime innovadora de la seva localitat per donar-la a conèixer en aquest aparador de talents per facilitar l'accés a mercats potencials i possibles inversors .

La directora general de PremiumLab, Catherine Vidal , ha presentat la seva companyia, una empresa jove i innovadora dedicada a la investigació i el desenvolupament de productes agroalimentaris lligada a Laboratoris Ordesa, empresa del sector de l'alimentació infantil amb 50 anys de presència a Sant Boi, de la qual ha sortit com a 'spin off'.

Catherine Vidal ha explicat com ha viscut 'la innovació en carn pròpia' , en el sentit d'haver hagut de "reinventar-me des del càrrec de directora de Qualitat de Laboratoris Ordesa com a directora general de PremiumLab".

El II Encuentro Alcaldes+Innovadores ha estat organitzat per l'Ajuntament de Madrid i la xarxa Innpulso , creada pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat l'any 2011 per afavorir la innovació i formada per municipis que han rebut la distinció 'Ciudad de la Ciencia y la Innovación'. Sant Boi n'és membre des de l'inici i actualment forma part del consell rector de la xarxa.

#alcaldesinnovadores

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades