ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:32:12 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament ret homenatge a les dones dedicades a les tecnologies de la informació (TIC)
El 8 de març d'enguany també recorda l'aposta de la ciutat per la reforma horària

03/08/2017

El 8 de març,Dia Internacional de les Dones , ret homenatge a les dones que visquin o treballin a Sant Boi i es dediquin o s'hagin dedicat a les tecnologies de la informació (TIC): enginyeres, informàtiques, programadores, comunicadores digitals, etc. L'acte de reconeixement (dimecres 8 de març, a les 18.30 h, a Can Massallera) comptarà amb la professora de sociologia de la UB, Núria Vergès, doctora en societat de la Informació i del Coneixement i experta en relació de gènere i tecnologies i aspectes de la recerca feminista .

Com cada any, la ciutat commemora el Dia Internacional de les dones amb un ampli ventall d' activitats organitzades pel Consell Municipal de les Dones i l'Ajuntament. Una vegada més, la finalitat és la reivindicació de la igualtat entre homes i dones. En aquesta ocasió, el protagonisme serà per a les dones dedicades a les tecnologies de la informació.

La commemoració també vol incidir en l'aposta de Sant Boi per un canvi en l'organització del temps des de la iniciativa de la reforma horària i el treball en polítiques dels usos dels temps. Així el dia 21 (18.30 h, Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer) està prevista la jornada "La reforma horària, un oportunitat per a la igualtat" amb l'objectiu de donar a conèixer la necessitat d'anar pel camí de la conciliació entre els horaris de treball i familiars.

Una altra de les activitats destacades és la projecció, el dia 9, de "Figuras ocultas", de Theodore Melfi(18 h, Cinemes Can Castellet). La pel·lícula recorda el paper decissiu de tres enginyeres afroamericanes durant les investigacions dels programes espacials de la NASA als anys 60.

Entrades per a la pel·lícula: gratuïta amb invitació que es pot recolir al Centre de Recursos i Documentació de les Dones (Ebre, 27) i al Servei d'Informació Juvenil El Punt de Can Massallera (Mallorca, 30). Aforament limitat. els infants que acompanyin les seves famílies podran veure la pel·lícula d'animació "Indomable" a una de les sales, on hi haurà servei gratuït de guarda d'infants.

Inscripcions a l'acte d'homenatge: les persones interessades ho han de comunicar a protocol@santboi.cat o al telèfon 93 635 12 26.

Més informació: igualtatsantboi.cat

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades