ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:16:24 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Can Castells presenta una exposició del pintor i gravador Francesc Baiget
'La pràctica de l'Alè' es pot veure del 9 de març al 29 d'abril

03/09/2017

El dijous 9 de març s'inaugura a CCCA (Can Castells Centre d'Art) una exposició del pintor, gravador i dibuixant Francesc Baiget . Del seu taller de Sant Boi surten treballs rigorosos, reflexius, irònics, imaginatius i crítics al voltant d'allò que pensa sobre el món.

La mostra "La pràctica de l'Alè. Quina mena d'art trobareu aquí" presenta el resultat dels experiments que fa l'autor amb el surrealisme i el subconscient. És un treball conceptual que vol ser testimoni de les nostres actituds i decissions, allunyades moltes vegades del pensament racional. Baiget dibuixa persones, objectes i elements de la natura amb humor i ironia per reflexionar sobre els aspectes més transcendentals de la vida.

L'exposició es podrà veure fins al 29 d'abril a Can Castells Centre d'Art. A més, l'espai d'art El Vestíbul de Cal Ninyo acull un recull de les il·lustracions de l'artista durant tot el mes de març.

Francesc Baiget s'ha format a diferents escoles d'art i durant els anys 70 del segle passat va publicar a diversos mitjans de comunicació (Telexprés, El Viejo ropo, El Papus o Serra d'Or) on va crear il·lustracions de caire polític i social. També va treballar amb moviments socials i a publicacions de cairer pedagògic, ecologista.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades