ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/04/2020 05:44:51 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament inverteix en nous equips de neteja viària
El pressupost municipal destinat a neteja viària per a 2017 ascendeix a 3 milions d'euros

03/07/2017

L'Ajuntament ha adquirit nova maquinària de neteja viària per valor de 820.000 euros. De moment han entrat en servei una escombradora netejadora amb perxes (utilitza aigua a pressió) i dues escombradores d'aspiració. Altres incorporacions previstes per a aquest any són un equip de neteja de pintades i taques, un equip de neteja del clavegueram i dues furgonetes elèctriques (una per a neteja de papereres i taques de sòl amb aigua a pressió i una altra per al transport d'eines).

L'Ajuntament vol donar prioritat a la qualitat de la neteja viària i l'espai públic. Per això, el pressupost municipal destinat a neteja viària per 2017 ascendeix a 3 milions d'euros. El pressupost ordinari ha incrementat en 250.000 euros les partides dedicades a neteja, manteniment de zones verdes i supervisió de l'espai públic. A més, el pressupost d'inversió d'enguany reserva 1,4 milions d'euros a millores de l'espai públic (500.000 euros gestionats a través del pressupost participatiu), inclòs un pla per a la renovació de les voreres.

Qualitat de la neteja

Part de l'increment pressupostari es destinarà a la realització d'un diagnòstic sobre la qualitat de la neteja viària. L'estudi el duran a terme dues empreses que utilitzaran indicadors diferents per avaluar les dues zones en les que s'ha repartit al municipi. Una altra de les millores serà la neteja sistemàtica dels parterres i jardineres que portarà a terme una empresa contractada per a aquesta finalitat.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades