ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/29/2020 10:54:35 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'empresa Motor Llansà ha cedit una furgoneta a Aliments Solidaris
El vehicle permetrà el trasllat d'aliments des dels magatzems i supermercats fins a la botiga

03/21/2017

L'Ajuntament de Sant Boi i l'empresa Motor Llansà SL han signat avui un conveni de col·laboració. Segons l'acord, l'empresa cedeix un vehicle marca Nissan, model NV200 Furgó Confort destinat a la botiga d' Aliments Solidaris. Aquest vehicle permetrà realitzar el transport dels aliments des dels magatzems i supermercats a la botiga.

Les entitats del Banc d'Aliments (Càrites, Ajut al 4t Món i les esglésies evangèliques Llibertat i Rei de Reis) gestionen a Sant Boi aquest servei municipal, que atén a les persones de la ciutat amb dificultats per fer front a les seves necessitats bàsiques de alimentació. Al llarg de l'any 2016 es van repartir 400 tones d'aliments a més de 1.700 famílies, gràcies a la col·laboració d'un centenar de persones voluntàries.

5.000 persones l'any

Aliments Solidaris funciona des de setembre de 2013 com un nou model de distribució solidària d'aliments a Sant Boi. La posada en marxa d'aquest projecte innovador va permetre reunir els esforços de les entitats que ja realitzaven aquesta tasca, unificar els criteris d'accés i funcionament del servei i dignificar l'atenció oferta a les persones beneficiàries, eliminant cues i apostant per substituir el concepte de caritat pel de servei públic.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades