ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/19/2021 03:56:40 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El carrer de Lluís Pascual Roca es transforma per esdevenir un gran passeig urbà
Unes obres ampliaran les voreres del carrer i en milloraran l'accessibilitat

03/28/2017

Aquesta setmana comencen les obres de reurbanització del carrer de Lluís Pascual Roca. Aquest carrer forma part del gran eix cívic i comercial que l'Ajuntament vol convertir en un passeig urbà per connectar i vertebrar tots els barris de la ciutat.

Les obres comportaran principalment l 'ampliació de les voreres , que faran 4 metres d'amplada a una de les bandes i 2,5 a l'altra. També es milloraran l'enllumenat públic, l'arbrat, el mobiliari urbà i l'accessibilitat, mitjançant la supressió de barreres arquitectòniques.

Els treballs tindran una durada aproximada de 8 mesos i es duran a terme en tres fases. La primera fase de les obres afectarà el tram situat entre Jaume I i Bonavista i durarà aproximadament 3 mesos. Les següents fases es localitzaran en els trams Bonavista-Oviedo i Oviedo-Víctor Balaguer.

El carrer s'anirà tallant a la circulació de vehicles per trams i es prendran les mesures necessàries per informar els veïns i veïnes de la zona i per minimitzar les afectacions en el trànsit. Com a itinerari alternatiu, l'Ajuntament recomana utilitzar preferentment la ronda de Sant Ramon.

Mentre durin les obres es veurà afectat el recorregut de les línies de bus L70, L72, L75, L78, L79, L96 i N13, que en lloc de circular pel carrer de Lluís Pascual Roca passaran pel carrer de Pau Claris. Tres parades canviaran d'ubicació durant aquests mesos.

Aquesta és una de les actuacions urbanístiques més importants que es realitzaran a Sant Boi en aquests anys, ja que s'intervé en un dels carrers amb més vitalitat, mobilitat i activitat comercial de la ciutat.

Les obres seran clau per millorar la qualitat de l'espai públic i reforçar el comerç de proximitat en el marc del Pla de Comerç 2020.

En el termini aproximat d'un mes començaran unes altres obres importants per a la configuració de l'eix cívic i comercial de la ciutat: la reurbanització de les voreres de la plaça de la Generalitat .

Les obres del carrer de Lluís Pascual Roca i de la plaça de la Generalitat donaran continuïtat a la remodelació del Mercat de la Muntanyeta , un dels motors de l'eix cívic i comercial, que es va dur a terme fa uns mesos.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades