ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/10/2020 08:29:04 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La síndica de Sant Boi entra a formar part de la Junta Directiva del Fòrum SD de Catalunya
Dolors Vallejo Calderón exercirà aquesta responsabilitat durant els pròxims dos anys

04/06/2017

La síndica de Greuges de Sant Boi de Llobregat, Dolors Vallejo Calderón, s'ha incorporat a la Junta Directiva del Fòrum de síndics, síndiques i defensories locals de Catalunya (Fòrum SD). Santa Coloma de Gramanet va acollir, el dia 28 de març, la XIX trobada-assemblea d'aquest organisme.

Durant la 19a assemblea del Fòrum SD, els 40 síndics i defensors membres van renovar la Junta Directiva, que assumeix les responsabilitats per a un període de dos anys sota la direcció del síndic de Cornellà, Joan Barrera.

La nova junta es planteja com a objectius del mandat consolidar la tasca d'assessorament i resposta a les necessitats de les sindicatures , organitzar sessions i jornades de formació, incrementar la comunicació i visibilitat de les actuacions de les sindicatures i impulsar les relacions amb altres institucions i organitzacions.

L'anterior síndic municipal de Greuges de Sant Boi, Carles Dalmau, va rebre un reconeixement del Fòrum SD a la tasca realitzada, juntament amb altres síndics que han esgotat el mandat durant els darrers dos anys.

Dolors Vallejo Calderón és la síndica municipal de Greuges de Sant Boi des del mes d'octubre de 2016. El càrrec és una figura de mediació que defensa gratuïtament i amb independència els drets i les llibertats de la ciutadania en relació a l'actuació de l'Administració local.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades