ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:51:44 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


153 entitats signen un Contracte de Ciutat per ser protagonistes en la construcció del futur de Sant Boi
El document s'ha signat durant l'acte d'acceptació de les subvencions anuals de l'Ajuntament

04/27/2017

153 entitats locals han signat simultàniament aquest dimecres, dia 26 d'abril, un document en què es comprometen a treballar juntament amb el govern municipal en la construcció del futur de Sant Boi. La formalització del Contracte de Ciutat ha tingut lloc a Can Massallera durant l'acte de signatura dels convenis anuals de col·laboració entre l'Ajuntament i el teixit associatiu.

Galeria de fotos

Vídeo

Amb aquest acord, l'Ajuntament reconeix públicament el paper i el treball de les associacions en la construcció del bé comú, mentre que les entitats expliciten col·lectivament el compromís de col·laborar en els principals reptes de la ciutat.

"Ens necessitem", ha dit l'alcaldessa, Lluïsa Moret. " La ciutat ens necessita a tots i totes i avui formalitzem de manera simbòlica el compromís de treballar junts per donar resposta a les noves necessitats i els nous reptes que tenim per davant, amb un objectiu comú: Sant Boi".

Els compromisos de les entitats al Contracte de Ciutat són:

-COL·LABORACIÓ. Treballar conjuntament per Sant Boi i la seva ciutadania des de la col·laborció mútua, la innovació i la millora permanent

-CULTURA ÈTICA. Fomentar una cultura ètica de ciutat mitjançant un compromís de transparència, participació i bona gestió dels recursos públics

-ESPAI PÚBLIC. Aprofundir en la cura i la gestió cívica de l'espai públic com a patrimoni col·lectiu i bé comú

-SANT BOI MÉS VIU. Treballar per un Sant Boi cada cop més viu, plural i dinàmic

L'acte de signatura dels convenis de col·laboració anuals amb les entitats ha canviat enguany de format per visualitzar un nou model de relació amb l'Ajuntament, facilitar el coneixement mutu i cedir la paraula als veritables protagonistes de l'acte: les entitats.

Un grup motor d'entitats ha participat, de fet, en el disseny de l'acte, i representants de cinc associacions locals (FC Santboià, FeinArt, Vio, Karxofarock i Aramis) han intervingut a Can Massallera en representació de la pluralitat del teixit associatiu . La signatura estava prevista en els jardins de l'Ateneu Santboià, un escenari a l'aire lliure que s'ha hagut de canviar per Can Massallera a causa de la pluja.

153 entitats ciutadanes han signat aquest any 184 convenis de subvenció per a la realització de projectes, activitats i serveis, per un import global de 1,32 milions d'euros. Les entitats signants representen al voltant de 25.000 persones associades.

Els àmbits amb més representació han tornat a ser la cultura i l'esport , tant pel que fa al nombre d'entitats com a l'import de les activitats econòmiques.

Convenis signats, per àmbits

Cultura-Festa Major (47), Esports (45), Educació (21), Medi ambient (10), Diversitat funcional (10), Joventut (8), Salut comunitària (8), Cooperació i Solidaritat (7), Gent gran (7), Infància i adolescència (7), Foment de l'associacionisme veïnal (5), Igualtat de gènere (3), Serveis socials (3), Altres (2) i Comerç (1)


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades