CA Other languagesPlaša de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 07:22:32 PM
carnaval
THE CITY TOURISM MAIN EVENTS HEALTH NEWS
">Portal de TransparŔncia. Obre enllaš extern en una finestra nova
Imprimir


Fomento es compromet a reobrir l'accÚs a Sant Boi si abans del 30 de juny no se soluciona el reinici de les obres de la C-245
Els municipis afectats per les obres han aconseguit avui a Madrid compromisos ferms del director general de Carreteras en una reuniˇ a la seu del ministeri

05/26/2017

Les alcaldesses de Sant Boi de Llobregat, Llu´sa Moret; Santa Coloma de Cervellˇ, Anna MartÝnez, i Sant Vicenš dels Horts, Maite Aymerich, i l'alcalde de Torrelles de Llobregat, Ferran Puig, s'han reunit aquest divendres 26 de maig amb el director general de Carreteras, Jorge Urrecho, a la seu del Ministerio de Fomento a Madrid. TambÚ hi han estat presents el director general d'Infaestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Javier Flores, i el diputat d'Infraestructures ViÓries i Mobilitat de la Diputaciˇ de Barcelona, Jordi FÓbrega.

En aquesta reuniˇ, davant el nou retard previst per al reinici de les obres de la variant de la C-245, el front com˙ dels municipis afectats, la Generalitat i la Diputaciˇ ha arrencat un doble compromÝs del director general de Carreteras , Jorge Urrecho, per solucionar els problemes de mobilitat de la zona.

El primer compromÝs Ús el segŘent: si el dia 30 de juny l'empresa adjudicatÓria, Isolux-Corsßn -en situaciˇ de preconcurs de creditors- no ha cedit el contracte a una altra empresa, el Ministerio de Fomento rescindirÓ aquest contracte i iniciarÓ una nova licitaciˇ i, de manera immediata, retirarÓ els 'new jerseis' de la carretera i reobrirÓ el vial d'accÚs a Sant Boi actualment tallat , per tal de recuperar la situaciˇ inicial mentre no es tornen a reprendre les obres.

El segon compromÝs Ús que abans del 30 de juny, el Ministerio de Fomento i la Diputaciˇ de Barcelona redactaran un conveni per realitzar de manera conjunta i simultÓniament els projectes de desdoblament del ramal de connexiˇ entre la BV-2002 i l'autovia A2 i de semaforitzaciˇ de la rotonda deSant Vicenš dels Horts que connecta amb la BV2002 i amb l'A2 i la B23".Aquestes dues actuacions havien de fer-se un cop finalitzades les obres de la variant i que constituirien una soluciˇ ˛ptima per a la mobilitat d'aquest entorn.

Les obres de la variant de la C-245 estan interrompudes des de fa gairebÚ dos anys per problemes pressupostaris i administratius i, actualment, l'empresa adjudicatÓria es troba en situaciˇ de preconcurs de creditors , la qual cosa ha retardat el reinici de les obres, anunciat per al mes d'abril passat.

Els municipis, que han prioritzat en tot moment les necessitats de la seva ciutadania en relaciˇ a aquesta qŘestiˇ, consideren que el resultat de la reuniˇ mantinguda avui a Madrid Ús satisfactori per la receptivitat mostrada pel director general de Carreteras i per la capacitat que el front com˙ institucional ha tingut de trobar respostes per amortiguar els efectes d'aquesta situaciˇ intolerable i reduir els problemes de mobilitat en el dia a dia dels ciutadans i les ciutadanes.


Enllašos d'interÚs

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Legal notice - Accessibility - webmaster - mapa del web - Protecciˇ de dades