ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:52:03 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La síndica municipal de Greuges defensa la necessitat de seguir lluitant contra el risc d'exclusió social i pobresa
Dolors Vallejo Calderón ha presentat l'informe anual de la institució, que ha va fer 325 actuacions el darrer any

06/23/2017

La síndica municipal de Greuges de Sant Boi, Dolors Vallejo Calderón, ha donat compte al Ple municipal de les actuacions realitzades al llarg de l'any 2016. La Sindicatura Municipal de Greuges va dur a terme en aquest període 324 actuacions, entre elles atendre 62 queixes de la ciutadania. El 84% dels expedients de queixa ja han quedat resolts.

Dolors Vallejo Calderón va accedir al càrrec el mes d'octubre de 2016. En la presentació de la memòria d'actuacions, aquest dijous dia 22 de juny, la síndica ha recordat que la crisi econòmica i social continua i que cal seguir lluitant contra el risc d'exclusió social i pobresa i per la igualtat d'oportunitats i de drets de la ciutadania.

Memòria 2016

La síndica ha agraït la tasca dels seus antecessors i ha defensat el paper de la institució com a garant de la qualitat democràtica al servei dels drets i les llibertats fonamentals de les persones. També s'ha mostrat convençuda de la importància d' aportar "una mirada de gènere" i "fer pedagogia sobre els drets humans d'infants i joves ", objectius previstos en el pla de treball de la Sindicatura Municipal de Greuges.

Dolors Vallejo Calderón ha anunciat que seguirà treballant per augmentar la projecció pública de la institució , actuar proactivament en defensa dels drets de la ciutadania, mediar per resoldre greuges individuals, participar en els espais de diàleg existents a la ciutat, col·laborar amb les sindicatures d'altres ciutats i promoure ajustos de funcionament en l'actuació de l'Ajuntament de Sant Boi. desfer nusos ; per un altre enllaçar nusos per crear xarxes".

desfer nusos ; per un altre enllaçar nusos per crear xarxes".


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades