ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:09:24 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


126 comerços de la ciutat han participat a la campanya 'El comerç local acollidor'
Una iniciativa de l'Associació Sant Boi Comerç per contribuir a l'acollida de les persones refugiades

06/30/2017

Ha finalitzat la campanya "El comerç local acollidor" promoguda per l'Associació Sant Boi Comerç, amb la col·laboració de l'Ajuntament, iniciada el passat mes de desembre. En la iniciativa han participat 126 comerços i els fons recollits aniran destinats a la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat.

La campanya ha servit pet donar a conèixer el Pla d'acollida a les persones refugiades i facilitar una major implicació de la ciutadania en aquest àmbit des del comerç local. Els organitzadors han valorat molt positivament la iniciativa perquè amplia els canals que ajuden a comunicar el Pla i obre un nou camí de col·laboració entre els comerços i el consistori.

Al llarg de sis mesos els comerços adherits a l'Associació Sant Boi Comerç han esdevingut altaveus del dret a l'asil i de la solidaritat amb les persones refugiades. Les botigues participants han actuat de punts d'informació al mateix temps que han recollit diners (800 euros), per mitjà de les guardioles dissenyades especialment per a la campanya, destinats a la Comissio Catalana d'Ajuda al Refugiat, organisme que treballa en l'acollida a la nostra ciutat.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades