ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:27:57 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Lliurament de les acreditacions del Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat
El Museu de Sant Boi i el Punt d'Informació Sant Boi SomBici obtenen l'acreditació

07/07/2017

Ahir va tenir lloc a Can Torrents l'acte de lliurament de les acreditacions del Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat (PIT). L'acte va comptar amb la presència del diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Pere Regull, la consellera de Turisme del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Mireia Monfort, i la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Sant Boi, Elena Amat.

31 empreses del Baix Llobregat han estat certificades com a Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat. Sant Boi té dues: el Museu de Sant Boi i el Punt d'Informació Sant Boi SomBici. L'objectiu del programa PIT (Punts d'Informació Turística), és ampliar la xarxa d'oficines de turisme amb altres espais on es doni informació turística. Aquests punts són establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb el turista. Tot i que no poden donar un servei tant complert com les oficines de turisme exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines.

Nova convocatòria

El programa PIT al Baix Llobregat, gestionat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, es va iniciar el mes de setembre de 2016 i ha finalitzat el passat mes de juny de 2017, a finals d'any s'obrirà la convocatòria per a noves empreses. Durant tot el procés, les empreses adherides al programa han format part d'un programa formatiu d'atenció al visitant i de coneixements sobre tota l'oferta turística comarcal.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades