ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:56:18 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Una nova zona d'esbarjo per a gossos a Camps Blancs
El nou espai ocupa una superfície de 1.500 m2

08/02/2017

Sant Boi compta amb un nou espai d'esbarjo per a gossos al barri de Camps Blancs, que es va inaugurar el 28 de juliol. L'espai està situat en una zona verda, entre el carrer de la Riera Fonollar i l'avinguda d'Aragó, sota l'estadi de beisbol i softbol. La nova instal·lació té 1.500 m2 i substitueix la ubicada prop de l'àrea de pícnic.

Aquesta nova zona d'esbarjo per a gossos està dividida en dues parts, una de les quals està pensada per a gossos de menys de 15 kg. A més, l'espai disposa d'una font d'aigua potable a l'exterior. L'ajuntament ha invertit 15.000 € euros en aquesta instal·lació.

6 espais d'esbarjo per a gossos a la ciutat

A més d'aquesta nova àrea, Sant Boi compta amb 5 zones més d'esbarjo per a gossos: al carrer Benviure, al carrer Pablo Picasso, a Ciutat Cooperativa, al parc del Saló Central i al parc de la Muntanyeta. La ciutat té censats més de 6.000 gossos. Aquests espais suposen uns entorns de joc, passeig i socialització per als gossos que les freqüenten i ajuden a mantenir els carrers de la ciutat nets.

Ús dels espais

Les normes d'ús d'aquests espais són senzilles: els gossos, a excepció dels considerats potencialment perillosos, poden estar deslligats, però han d'estar vigilats per la persona responsable. Els excrements s'han de recollir i dipositar-los de manera higiènica dins de les papereres habilitades. I cal assegurar-se que la porta del recinte queda sempre tancada perquè els gossos no es puguin escapar.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades