ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/04/2020 05:32:20 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La ciutat posa al dia durant l'estiu carrers, equipaments i escoles
L'Ajuntament ha destinat 400.000 euros a millores en els centres educatius

09/06/2017

L'Ajuntament ha aprofitat l'estiu per posar al dia carrers, equipaments públics i escoles de la ciutat. La remodelació del carrer de Lluís Pascual Roca i la reurbanització de les voreres perimetrals de la plaça de la Generalitat, dues obres clau per configurar l'eix cívic i comercial de Sant Boi, han avançat per poder finalitzar durant el darrer trimestre de l'any. Durant el període de vacances s'han invertit 400.000 euros en millores als centres educatius, com ara la climatització de l'Escola Bressol La Mercè.

Les obres a Lluís Pascual Roca i plaça de la Generalitat han avançat segons els ritmes previstos inicialment, com també ho ha fet la millora de l'espai públic al voltant dels equipaments de la Parellada , que té com a objectiu facilitar el pas de vianants. Durant l'estiu també s'ha creat una plataforma elevada (a la fotografia) al carrer de Lluís Companys per millorar la seguretat i l'accessibilitat en l'entorn de l'escola Llor i s'han executat altres petites actuacions en una desena de carrers de la ciutat.

Durant l'estiu s'han invertit 400.000 euros en actuacions de millora als centres educatius, entre elles la instal·lació de l'aire condicionat a l'Escola Bressol La Mercè . A l'escola Amat Verdú, s'han pintat i rehabilitat amb càrrec al Pressupost Municipal l'edifici de Preescolar i un altre edifici annex. També s'han fet treballs diversos a les escoles Josep Maria Ciurana, Casablanca, Marianao, Rafael Casanova i Parellada.

L'Ajuntament ha destinat 100.000 euros més a canviar la caldera del poliesportiu La Parellada i adequar els accessos a la grada del camp de futbol de Marianao. Aprofitant les vacances s'ha col·locat una barana de seguretat al mirador de l'ermita, s'ha construït un cobert per a biomassa a l'aparcament provisional situat davant l'escola Llor i s'han fet obres en els locals municipals del carrer de Bonaventura Aribau i a la planta baixa de L'Olivera, entre altres actuacions.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades