ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 07:27:57 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Noves sessions de participació sobre el projecte Cosint Barris
L'Ajuntament ha incorporat aportacions veïnals a la seva proposta de modificació del PGM als barris de muntanya

09/18/2017

Aquesta setmana es reprendran les sessions de participació amb els veïns i veïnes dels barris de muntanya sobre el projecte Cosint Barris, que planteja la modificació del Pla General Metropolità (PGM) en aquesta zona de Sant Boi.

Els dies 19. 20 i 21 de setembre es faran tallers per presentar les modificacions incorporades al projecte a partir de les aportacions recollides durant el procés de participació celebrat abans de l'estiu amb els veïns i les veïnes d'aquests barris.

En el Ple municipal del mes de juliol, el tinent d'Alcaldia de Territori i Desenvolupament Econòmic , José Ángel Carcelén, es va comprometre a celebrar aquestes noves sessions i i seguir treballant per configurar una proposta amb el màxim consens possible.

Hi ha previstes tres sessions que es dedicaran a un barri cadascuna: Can Paulet (dimarts 19), Els Canons (dimecres 20) i Les Orioles (dijous 21). Tots els tallers tindran lloc de 18.30 a 20.30 hores a l'equipament municipal de La Gralla.

L'Ajuntament ha de modificar el PGM als barris de muntanya per complir amb l' obligatorietat legal de recuperar la titularitat pública de les zones verdes que actualment són de propietat privada.

Informació sobre els tallers: participacio@santboi.cat o telèfon 93 635 12 47

Més informació sobre el projecte Cosint barris


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades