ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 01:55:07 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El nou projecte del Laboratori d'Art Comunitari (LAC) mira el territori des de l'art contemporani
"Espais de carns i ossos" és la proposta que recull 8 projectes creatius de diferents col·lectius

09/27/2017

Del 29 de setembre al 30 de desembre estaran exposats a Can Castells Centre d'Art i altres punts de la ciutat els 8 projectes treballats en el marc del Laboratori d'Art Comunitari (LAC) durant els darrers mesos. Sota el nom "Espais de carn i ossos", els col·lectius i artistes participants ens volen convidar a pensar i a ser crítics amb el territori i el món que ens envolta des de la perspectiva de l'art contemporani.

Els treballs han comptat amb l'artista santboià Eduardo Ruíz, que s'estrena com a comissari de la mostra, i la col·laboració d’artistes santboians i de fora que han ajudat a enriquir el procés de creació de les obres. El resultat és "Espais de carn i ossos" i pot veure a Can Castells, l'espai de Can Perruca i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, entre altres punts.

Les propostes creatives són "La catifa vermella" (símbol de les cultures occidental i oriental), "Jugar expropiant" (la manca d’espais a la ciutat i les seves conseqüències), "Positive Speculation" (intervenció a espais abandonats al voltant de la sostenibilitat), "Fang i terra" (treball sobre valors), "Paisaje invertido" (intervenció a Can Perruca sobre la realitat social), "Pati de llums" (tallers de llum i colors al Parc Sanitari Sant Joan de Déu), "Santboi Transmèdia" (espai a la xarxa sobre inclusió i participació a Internet) i "Estigma presente" (proposta fotogràfica educativa).

En aquesta edició del LAC han participat Centre Obert Ginkgo Iniciatives Solidàries, Fundació Cassià Just, Llar d’Avis Sant Josep, Benito Menni CASM, Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, Taller Municipal d’Arts Plàstiques i tallers municipals de Manualitats per a la Gent Gran i d’Alfabetització.

Col·laboren en el projecte els artistes Cristian Alonso, Javier Salas, Eduardo Ruíz, Zita Rodrigues, Diego Tampanelli, Laura del Valle i Albert Llobet.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades