ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/29/2020 12:13:16 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha convocat una sessió extraordinària de la Junta Local de Seguretat de Sant Boi
Lluïsa Moret ha subratllat "el desig compartit per l'Ajuntament i els cossos de seguretat de seguir treballant junts per garantir la seguretat i la convivència a la ciutat"

10/09/2017

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha convocat per a aquest dilluns, dia 9 d'octubre, una sessió extraordinària de la Junta Local de Seguretat de Sant Boi, amb l'objectiu d'agrair i reconèixer la tasca que realitzen en les circumstàncies actuals els diferents cossos policials que treballen a Sant Boi per garantir la seguretat i la convivència.

La Junta Local de Seguretat reuneix periòdicament els diferents cossos de seguretat que operen a la ciutat per compartir informació, coordinar actuacions i analitzar la situació de la seguretat al municipi. La sessió extraordinària celebrada aquest matí ha comptat amb la presència de màxims representants a Sant Boi dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i el Cos Nacional de Policia.

Segons l'alcaldessa, "la convivència i la seguretat són valors irrenunciables i prioritats màximes per al govern municipal". Per aquest motiu, ha volgut reconèixer la tasca que realitzen els homes i les dones dels cossos de seguretat de Sant Boi "per garantir aquests valors en les circumstàncies actuals, tot mantenint un esperit de col·laboració, cooperació i coordinació".

L'esperit de cooperació dels cossos de seguretat, un exemple per a la ciutadania

Lluïsa Moret també ha dit que "volem que aquest esperit de col·laboració, cooperació i coordinació sigui un exemple per a la ciutadania, alhora que un missatge de tranquilitat". "La conciència de servei públic", ha afegit l'alcaldessa, "ha d'estar en aquests moments per sobre de qualsevol altre tipus de consideració".

Lluïsa Moret ha volgut posar en valor "el desig compartit per l'Ajuntament i els cossos de seguretat de seguir treballant junts a Sant Boi per garantir la seguretat i preservar un clima de normalitat i convivència"


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades