ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:25:32 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els poliesportius municipals fomenten l'esport i els hàbits saludables en l'adolescència
'Connecta't a l'esport', nova oferta municipal adreçada a nois i noies de 12 a 16 anys de la ciutat

10/18/2017

L'Ajuntament posa en marxa Connecta't a l'esport, una oferta de lleure esportiu per lluitar contra el sedentarisme i l'obesitat i per promoure l'activitat física i els hàbits saludables entre els nois i les noies de 12 a 16 anys.

La nova oferta, que es posarà en marxa el proper 2 de novembre, consisteix a oferir l'ús de diverses instal·lacions esportives de la ciutat i diverses activitats dirigides, en horari de tarda (de 15.15 h a 17 hores) fora de l'horari escolar. Amb aquesta iniciativa, el consistori vol contribuir a reduir els índexs de sedentarisme i obesitat detectats en les persones joves d'aquestes edats.

Les activitats tindran lloc als poliesportius municipals de Can Massallera i La Parellada i al Complex Esportiu Pau Gasol . La inscripció tindrà un cost de 10 € al mes i s'haurà de fer als mateixos centres esportius. En el marc del projecte es recomanarà als nois i les noies una bona alimentació i els menús més adequats de carmanyola o "tupper" per a l'escola o per a després de fer esport, tot seguint les línies del programa municipal SantBoiSà que s'està desenvolupant al municipi des de 2015.

Més endavant la Gasol Foundation , que va inaugurar la seu mundial a Sant Boi el passat mes de setembre, col·laborarà amb Connecta't a l'esport mitjançant activitats al voltant del benestar físic i emocional així com amb tallers nutricionals per a les persones participants.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades