ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/04/2020 05:46:32 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Celebració del 30è aniversari del CAP Camps Blancs
El centre de salut dóna cobertura assistencial a una població 10.150 habitants

10/19/2017

Ahir,18 d'octubre, va tenir lloc l'acte commemoratiu del 30è aniversari del CAP de Camps Blancs. La inauguració va comptar amb l'assistència de les autoritats municipals i sanitàries convidades a l'acte, entre elles l'alcaldessa, Lluïsa Moret, juntament amb entitats i recursos socials del barri.

Durant l'acte inaugural es va fer una visita a les dependències del centre sanitari: laboratori, biblioteca i les sales d'espera i de formació. tot seguit es van fer els parlaments amb la intervenció de la directora del CAP Camps Blancs, Carmen Barrio, la directora del servei d'atenció primària del Baix llobregat Centre, Ma Jesús Megido, i l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret.

El centre de salut dóna cobertura assistencial a una població 10.150 habitants amb una elevada proporció de persones amb malalties cardiovasculars, patologia osteomuscular, problemes relacionats amb la salut mental i obesitat infantil. La plantilla està formada per 7 doctors i doctores de família, 3 pediatres, 1 odontòleg, 8 persones diplomades en infermeria, 7 responsables de gestió i serveis i 1 auxiliar de clínica. També hi ha residents de Medicina Familiar i Comunitària i estudiants de l'Hospital Universitari de Bellvitge.

Centre docent

El centre de salut Camps Blancs es va inaugurar com a centre d'atenció primària en l'any 1987. Des de 1998 està acreditat per la docència de postgrau per a residents de Medecina Familiar i Comunitària, i per la docència de pregrau d'estudiants d'infermeria de l'Escola d'Infermeria de l'Hospital Universitari de Bellvitge.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades