ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:46:24 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Dues àrees de joc infantil més es remodelaran amb idees dels nens i les nenes de la ciutat
El Consell d'Infància i Adolescència rep nous encàrrecs per participar en la construcció col·lectiva de la ciutat

11/23/2017

L'Ajuntament compta amb l'opinió dels nens i les nenes de la ciutat a l'hora de remodelar espais públics de joc infantil als barris de la ciutat. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha encarregat al Consell Local d'Infància i Adolescència de Sant Boi que participi amb idees i propostes en els projectes de remodelació de la plaça de l'Olivera (Casablanca) i els jardins de l'Astasieta (Ciutat Cooperativa i Molí Nou).

Tots dos projectes formen part del Pla de millora de les àrees de jocs infantils .

Es duran a terme al llarg de 2018 i donaran continuïtat a la feina feta durant 2017, en què nens i nenes de les escoles, esplais i centres oberts de la ciutat i els seus representants en el Consell d'Infància i Adolescència han pres part en el disseny de dues àrees de joc infantil : la plaça de Francesc Ferrer i Guàrdia i l'espai situat entre els carrers de Girona i Joaquim Auger.

Les obres d'aquests dos darrers espais estan actualment en curs i s'espera que finalitzin al desembre. Els projectes han incorporat aportacions dels infants referides, principalment, a la millora de l'accessibilitat i de la seguretat i a la incorporació de jocs per a infants de diferents edats (inclòs un laberint a Girona/Joaquim Auger).

Presa de possessió de consellers i conselleres

El Consell d'Infància i Adolescència de Sant Boi ha celebrat aquest dimecres, dia 22 de novembre, a Can Massallera, l'acte anual de renovació de consellers i conselleres. 22 nens i nenes de 4t de Primària han rebut les carpetes que els identifiquen com a nous consellers i conselleres en sustitució de companys i companyes de 6è curs.

Bústia on recollir propostes de nens i nenes per millorar Sant Boi

El Consell ha presentat la memòria d'activitats de 2017 i ha fet noves propostes per desenvolupar l'any vinent. D'entre aquestes propostes, l'Ajuntament s'ha compromès a treballar en col·laboració amb les consellers i conselleres per posar a disposició de tots els infants de la ciutat bústies de participació on aportar idees per millorar la ciutat.

Participar en la construcció de la ciutat

El Consell d'Infància i Adolescència de Sant Boi es va constituir el mes de març de 2015. En formen part 40 infants d'entre 9 i 11 anys de 16 escoles i 5 entitats locals (esplais i centres oberts). L'organisme vol educar els nens i les nenes per a l'exercici de la ciutadania i afavorir la seva participació per incloure la mirada infantil en el procés de construcció de la ciutat.

Vídeo dels projectes de 2017


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades