ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/04/2020 04:37:22 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Avancen les actuaciones previstes en el Pressupost Participatiu
L'Ajuntament ha destinat 500.000 euros del Pressupost Municipal 2017 als 14 projectes proposats

11/15/2017

L'execució de les 14 actuacions previstes en el Pressupost Participatiu avancen en els terminis previstos. L'Ajuntament ha destinat 500.000 euros del Pressupost Municipal 2017 a tots aquests projectes proposats i votats en el seu dia pels ciutadans i ciutadanes de Sant Boi.

Algunes de les obres compromeses ja s'han executat, com és el cas de la millora de l'accessibilitat als carrers Sant Joan Bosco, amb la col·locació d'una barana (vegeu fotografia). També en el districte Centre-Vinyets ha finalitzat la millora de l'accessibilitat a la cruïlla entre els carrers Montevideo i Joan Bardina. Una altra obra en curs és l'eliminació de la plataforma situada al carrer Barcelona, ​​del districte Casablanca-Camps Blancs, que era utilitzada de forma indeguda com "pipican". Igualment, està molt avançat el compromís d'instal·lació d'un semàfor a la cruïlla entre els carrers Girona i Montmany, al costat de la senyalització de tres passos de vianants a l'entorn de les escoles Gaudí i Salesians. En aquest mateix barri està adjudicada la millora de l'enllumenat públic amb il·luminació de tipus LED i s'ha aprovat el projecte que permetrà fer més accessibles les seves voreres i encreuaments. El mateix passa amb el projecte de millora de l'accessibilitat previst a Casablanca-Camps Blancs.

En fase de redacció

La millora de les zones de joc dels barris de Muntanya (Parc de Marianao i Muntanyes de Prades) està en fase de redacció de dos projectes. Un altre dels projectes previstos en el Pressupost Participatiu (també en fase de redacció) és eliminar l'estany de la plaça Mercè Rodoreda per col·locar una zona d'exercicis per a gent gran. La previsió és que tots aquests projectes estiguin finalitzats abans de final d'any.

Pendents per a 2018

Quedarien pendents per al proper any tres projectes, dos del barri de Ciutat Cooperativa-Molí Nou i un altre de Marianao, la definició està sent objecte d'un procés participatiu. Així, el 2018 s'iniciaran els treballs per remodelar el parc de la plaça Antonio Lara i l'hort comunitari situat al costat de l'Escola Bressol La Marta. Completaria la llista de 14 projectes aprovats en el Pressupost Participatiu, la millora de la plaça Montserrat Roig per fer-la més oberta i accessible.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades