ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 12:29:32 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La ciutat commemora el 25 N amb un espectacle de dansa contra la violència masclista
L'acte és la continuació de treball musical i poètic Veus contra la violència masclista presentat l'any passat

11/20/2017

Sant Boi commemora el 25 N amb un espectacle de dansa contra la violència masclista

L'acte és la continuació de treball musical i poètic Veus contra la violència masclista presentat l'any passat

El 25 de novembre es commemora el Dia Internacional contra la Violència Masclista . Sant Boi manifesta cada any el seu rebuig a la forma més intolerable del masclisme i se suma a la reivindicació amb activitats organitzades per l'Ajuntament i les entitats de dones. Enguany ho farà amb un espectacle de dansa amb les escoles de dansa sanboianes l'Estudi i Loida Grau i amb la col.laboració d'Isabel Oller i l'entitat Cultura F.

L'espectacle, que tindrà lloc el diumenge 26 de novembre, a les 12 hores, al jardins de Can Castells (carrer de Lluís Castells, 16), segueix el fil del projecte Veus contra la violència masclista en què durant el 2015 i 2016 diferents grups i vocalistes de Sant Boi van musicar poemes de reconegudes poetesses i van gravar el CD Veus contra la Violència Masclista. Durant l'acte també hi haurà activitats per al públic familiar.

Programa

Vídeo Veus contra la violència masclista 25N 2016

A més d'aquest acte central, la programació del 25N inclou, entre altres activitats, la V Marxa El Llobregat contra la Violència Masclista (dg. 26, 9.30 h, des de la pl. Ajuntament fins al parc de Torreblanca de Sant Feliu) i l'exposició L'enginy (in)visible. Dones i tecnologia. Passat, present i futur, que s'inaugurarà el dia 21 (18 h, Can Massallera) i es podrà veure fins al 30 de novembre.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades