ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:50:09 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi rep una delegació de ciutats argentines participants a la fira Smart City Expo World Congress
L'Ajuntament ha organitzat una jornada per compartir bones pràctiques locals

11/17/2017

L'Ajuntament de Sant Boi ha rebut avui a una delegació d'intendents (alcaldes i alcaldesses) i responsables polítics i tècnics de diferents ciutats argentines. Durant la setmana han participat a Smart City Expo World Congress organitzat per la Fira de Barcelona.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, els tinents d'alcaldia Josep Puigdengolas (Ciutat sostenible) i Alba Martínez (Ciutat Educadora) i la regidora d'alcaldia, Laura Solís, han estat els amfitrions de la visita en representació de l'Ajuntament. L'alcaldessa ha explicat a la delegació argentina la singularitat de Sant Boi. "No som una ciutat creada artificialment ni una ciutat dormitori, tenim 2.500 anys d'història", ha dit Lluïsa Moret.

Al llarg de la jornada s'han compartit bones pràctiques desenvolupades a Sant Boi relacionades amb l'eficiència energètica, el sistema de recollida de residus, el pla de mobilitat i temes relacionats amb la seguretat i l'educació vial.

La delegació estava formada per representants de vuit províncies (Chaco, Entre Ríos, Tucumán, la Rioja, Misiones, San Juan, Buenos Aires i Córdoba) del país sud-americà, a més de representants de l'Asociación Civil Panal i d'Atlas Smart Cities (consultora argentina dedicada a assessorar municipis per facilitar solucions per a governs i empreses).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades