ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:49:11 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Inaugurada la remodelació de la plaça dels Focs de Sant Joan
La plaça dels Focs de Sant Joan és un espai lliure de gossos i per tant no els hi està permesa l'entrada

01/03/2018

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va inaugurar el dia 2 de gener la remodelació de la plaça dels Focs de Sant Joan. En els darrers mesos, i amb la participació de veïns i veïnes de la plaça, l'Escola Casablanca i l'Ajuntament s'ha treballat en la transformació en parc d'aquesta plaça del barri de Casablanca.

En aquest procés s'ha realitzat diversos treballs d'arranjament del paviment, d'enjardinament de noves zones (formant una jardinera continua al costat del mur de formigó fent servir acer). També s'ha començat a millorar l'espai de joc infantil adreçat a petita infància i s'ha substituït l'enllumenat públic per fanals amb tecnologia LED. A més, el projecte contempla una intervenció educativa i pedagògica per part de l'alumnat de l'Escola Casablanca.

La plaça dels Focs de Sant Joan és un espai lliure de gossos i per tant no els hi està permesa l'entrada.

L'obertura al públic de l'espai va coincidir amb la celebració de la Festa del Xumet, una activitat prèvia a la Cavalcada de Reis adreçada als infants per tal que puguin entregar el seu xumet als Patges Reials.

Galeria de fotos


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades