ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/20/2019 06:34:07 PM
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Finalitzen les obres de remodelació al carrer de Lluís Pascual Roca
Ampliació de voreres i millora de l'accessibilitat en una artèria clau del gran eix cívic i comercial de Sant Boi

12/28/2017

La reurbanització del carrer de Lluís Pascual Roca ha finalitzat. És el carrer central del gran eix cívic i comercial de la ciutat. Durant les obres s'han ampliat les voreres i s'han millorat l'accessibilitat i la seguretat dels vianants.

El carrer de Lluís Pascual Roca és una de les vies urbanes que concentren més afluència de persones i més activitat comercial a la ciutat.

Per aquest motiu, la reforma que s'ha realitzat entre els mesos de març i desembre ha estat una de les principals intervencions de millora de l'espai públic fetes a Sant Boi durant els darrers anys.

Les obres han donat continuïtat al procés de configuració de l'eix cívic i comercial de Sant Boi, que van començar amb la remodelació del mercat de la Muntanyeta . També s'ha actuat recentment en l'ampliació de les voreres perimetrals de la plaça de la Generalitat .

Voreres més àmplies

L'actuació al carrer de Lluís Pascual Roca ha permès ampliar les voreres del carrer fins a 4 metres d'amplada en alguns trams, i fins a 3 a d'altres. També s'han millorat l'enllumenat públic, l'arbrat, el mobiliari urbà i l'accessibilitat, mitjançant la supressió de barreres arquitectòniques, i s'han instal·lat punts d'estacionament de bicicletes.

Millora de la qualitat ambiental

Al llarg del carrer s'han plantat nous arbres -fins ara no n'hi havia- que milloraran la qualitat paisatgística i ambiental del carrer: millor oxigenació, aire més net, menys sorolls...

En definitiva, les obres han convertit carrer de voreres estretes, fosc, sense arbres ni bancs i amb barreres arquitectòniques en un carrer nou amb voreres amples i accessibles, ben il·luminat, amb arbres i amb mobiliari urbà.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades