ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:31:47 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Finalitzen les obres de remodelació al carrer de Lluís Pascual Roca
Ampliació de voreres i millora de l'accessibilitat en una artèria clau del gran eix cívic i comercial de Sant Boi

12/28/2017

La reurbanització del carrer de Lluís Pascual Roca ha finalitzat. És el carrer central del gran eix cívic i comercial de la ciutat. Durant les obres s'han ampliat les voreres i s'han millorat l'accessibilitat i la seguretat dels vianants.

El carrer de Lluís Pascual Roca és una de les vies urbanes que concentren més afluència de persones i més activitat comercial a la ciutat.

Per aquest motiu, la reforma que s'ha realitzat entre els mesos de març i desembre ha estat una de les principals intervencions de millora de l'espai públic fetes a Sant Boi durant els darrers anys.

Les obres han donat continuïtat al procés de configuració de l'eix cívic i comercial de Sant Boi, que van començar amb la remodelació del mercat de la Muntanyeta . També s'ha actuat recentment en l'ampliació de les voreres perimetrals de la plaça de la Generalitat .

Voreres més àmplies

L'actuació al carrer de Lluís Pascual Roca ha permès ampliar les voreres del carrer fins a 4 metres d'amplada en alguns trams, i fins a 3 a d'altres. També s'han millorat l'enllumenat públic, l'arbrat, el mobiliari urbà i l'accessibilitat, mitjançant la supressió de barreres arquitectòniques, i s'han instal·lat punts d'estacionament de bicicletes.

Millora de la qualitat ambiental

Al llarg del carrer s'han plantat nous arbres -fins ara no n'hi havia- que milloraran la qualitat paisatgística i ambiental del carrer: millor oxigenació, aire més net, menys sorolls...

En definitiva, les obres han convertit carrer de voreres estretes, fosc, sense arbres ni bancs i amb barreres arquitectòniques en un carrer nou amb voreres amples i accessibles, ben il·luminat, amb arbres i amb mobiliari urbà.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades