ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:58:03 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Comencen les obres del nou accés de vianants de Ciutat Cooperativa
Els treballs tindran una durada de 8 mesos

12/11/2017

Aquest dilluns, 11 de desembre, han començat les obres de construcció del nou accés de vianants a Ciutat Cooperativa de la carretera BV-2002 al carrer Lluís Companys i el carrer Eduard Toldrà. El propòsit és substituir les jardineres, escales i rampes existents per unes de noves que siguin més amables i totalment accessibles.

Un gran talús enjardinat resoldrà el desnivell de més de 6 metres d'altura que esdevé la principal façana del barri. El projecte inclou també un ascensor que connectarà els carrers Lluís Companys i Eduard Toldrà. Tres són els elements de connexió que constitueixen aquest espai: unes escales, unes rampes i l'ascensor, que garanteixen una connexió adaptada de tot l'espai urbà amb l'objectiu de reduir l'impacte ambiental de l'actuació.

Nova plaça

La urbanització preveu també la creació d'una nova plaça al final del passeig d'Eduard Toldrà que permetrà la instal·lació d'ascensors a les finques adjacents (el finançament del qual anirà a càrrec de les comunitats de veïns).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades