ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:52:29 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Pla per ordenar les voreres i guanyar espai
Sant Boi té un déficit de places d'aparcament per a motocicletes i ciclomotors

12/14/2017

L'Ajuntament ha iniciat una sèrie d'accions per ordenar les voreres i alliberar l'espai que ocupen les motos. Actualment hi ha a Sant Boi un dèficit d'aparcaments per a motocicletes i ciclomotors constatable en les nombroses demandes d'aparcament d'aquest tipus que s'han rebut en els últims temps.

Aquesta manca d'aparcament comporta una ocupació important de motocicletes sobre de les voreres. Per aquesta raó s'ha decidit fer una anàlisi global a tota la ciutat. En aquest context, s'ha constatat la necessitat d'aparcament de motocicletes i ciclomotors tenint en compte diversos factors, entre els quals es troben el cens de motocicletes pels carrers, les demandes d'aparcament rebudes i altres circumstàncies. Per això es pretén adaptar l'ordenació de la via pública en cada cas concret i alliberar l'espai que aquests vehicles ocupen a les voreres.

Primera fase

Donada la situació actual, s'ha decidit començar a implantar zones d'aparcament de motocicletes i ciclomotors, en una primera fase, fins a finals de 2017 en set zones de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, una zona en Vinyets i Molí Vell i set zones en Casablanca.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades