ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/04/2020 05:42:05 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament destina 40.000 euros a la nova convocatòria de beques joves
Els ajuts es donen de manera ininterrompuda des de 2013

12/20/2017

L'Ajuntament ha concedit 54 beques a projectes joves de Sant Boi, per un import global de 40.000 euros. L'objectiu d'aquestes ajudes econòmiques és facilitar el procés d'emancipació i les trajectòries vitals dels joves i garantir la igualtat d'oportunitats entre la població juvenil. L'acte oficial de lliurament es va fer dilluns, 18 de desembre, a la sala d'actes del Museu de Sant Boi i va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret.

De les 54 beques concedides, la majoria es destinaran a finançar activitats formatives (29 beques) i a facilitar els desplaçaments relacionats amb la feina o els estudis (18 beques). També s'han donat ajudes per millorar la conciliació de la vida familiar i laboral (6 beques) i per a projectes de joves amb discapacitat (1 persones).

La convocatòria s'adreçava a persones d'entre 16 i 35 anys empadronades a Sant Boi durant almenys sis mesos que no superessin uns ingressos mensuals màxims. Per tal de donar les màximes oportunitats al col·lectiu de joves estudiants de la ciutat, la partida global destinada a beques es divideix a parts iguals per donar resposta als i les joves que accedeixen per primer cop a una convocatòria de beques, i també per aquells/es que han rebut beca en convocatòries anteriors.

Des de 2013, l'Ajuntament ve oferint beques i ajuts per als i les joves de la ciutat de manera ininterrompuda en les diverses modalitats que les seves bases contemplen, amb l'objectiu prioritari de donar resposta a les necessitats detectades en el Pla Local de Joventut.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades