ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:42:03 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament estrena un nou equip de neteja de clavegueres
La nova maquinaria millora l'estat de la xarxa de sanejament

01/02/2018

L'Ajuntament ha posat en marxa un nou equip de neteja de clavegueres que assegura un servei més regular i amb capacitat d'accedir a tot el municipi. L'anterior equip es va posar en funcionament l'any 1990 i patia moltes avaries, amb la conseqüent pèrdua d'eficàcia.

Aquest equip, de darrera tecnologia, incorpora gestió electrònica de les funcions i motobombes més potents. Dins les seves funcions, la nova maquinària evita obstruccions al clavegueram i també neteja els embornals i las reixes interceptores. Es tracta d'un equip més silenciós que acompleix les normatives mediambientals i de seguretat vigents. D'altra banda, al tractar-se d'una maquinària més compacta, permet una millora sensible de la neteja de la xarxa de sanejament.

Comandats per un capatàs, l'equip de neteja està integrat per un conductor, un conductor de vehicle lleuger i un peó. A mes de l'equip recentment incorporat, també disposen de una furgoneta i els estris necessaris. El servei funciona tots els dies laborables.

La partida pressupostaria prevista per a l'any 2018 del servei de neteja de la xarxa de sanejament és de 232.101 euros.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades