ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/04/2020 05:02:39 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Sindicatura de Greuges de Sant Boi i Agües de Barcelona col·laboraran per millorar l'atenció a la ciutadania
Un conveni permetrà que les reclamacions s'atenguin de manera més àgil i personalitzada.

12/29/2017

La Síndica de Greuges de Sant Boi, Dolors Vallejo, i el Defensor del Client d'Aigües de Barcelona, Sergi Sanchís, han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de millorar l'atenció a la ciutadania de Sant Boi respecte a les reclamacions relacionades amb el servei d'aigua.

A l'acte de signatura també va assistir la Directora de Clients de l'empresa subministradora, Núria Latorre. El conveni vol garantir una atenció més àgil i personalitzada de totes aquelles reclamacions relatives al servei de l'aigua que arribin a la Sindicatura de Greuges. Per la seva banda, Aigües de Barcelona es compromet a oferir una major cobertura als usuaris i les usuàries davant un possible conflicte amb la companyia.

La Sindicatura de Greuges de Sant Boi és una institució que, amb independència i objectivitat, té la missió de defensar els drets fonamentals i les llibertats públiques de la ciutadania. Amb aquesta finalitat pot supervisar l'actuació de l'Ajuntament i els organismes administratius que en depenen. Des de fa molts anys, la mediació s'ha consolidat com una eina eficaç per a la resolució de conflictes. El diàleg amb les persones usuàries i l'escolta activa han esdevingut elements clau per resoldre'ls.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades