ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:14:04 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


6 escoles santboianes participen en la 3a Marató de l'Estalvi Energètic contra la Pobresa Energètica
Les escoles Barrufet i Casablanca se sumen enguany a aquesta campanya de sensibilització i bones pràctiques

01/26/2018

6 escoles de Sant Boi participaran de l'1 al 28 de febrer en la 3a Marató d’Estalvi Energètic contra la Pobresa Energètica. L'objectiu és implicar alumnes, docents i personal de cada centre per dur a terme bones pràctiques d'estalvi. El resultat esperat és reduir en almenys un 10% els consums d'aigua, electricitat i gas registrats el mes de febrer de l'any passat.

La Marató de l'Estalvi Energètic contra la Pobresa Energètica és una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia que té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic que s'aconsegueix a la lluita contra la pobresa energètica.

Les escoles Barrufet i Casablanca participaran enguany per primer cop en aquesta iniciativa. La resta d'escoles santboianes que hi prenen part són: Antoni Gaudí, Parellada, Rafael Casanova i Antoni Tàpies.

En la segona edició, les escoles santboianes participants van generar l'any passat un estalvi conjunt de 5.000 euros . Aquestes escoles van aconseguir reduir globalment els seus consums d'electricitat (-35%), gas natural (-33%) i aigua (-16%), tot estalviant més de 56.000 kWh d’energia i gairebé 100.000 litres d’aigua.

El 100% dels diners estalviats a Sant Boi s'han destinat a fer auditories energètiques en llars de la ciutat, per reduir-ne el consum i la despesa energètica. Les auditories s'han fet prioritàriament a llars en situació de pobresa energètica.

Sant Boi és una de les 4 ciutats que van participar en la primera edició de la Marató. Enguany ho faran 11 localitats, inclosa Barcelona.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades