ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:39:25 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El diàleg i la resolució de conflictes centren el Dia Europeu de la Mediació
La jornada va tractar de la necessitat de treballar les tècniques de la cultura de la pau en les converses quotidianes

01/19/2018

Aquest dijous 18 de gener ha tingut lloc la jornada commemorativa del Dia Europeu de la Mediació. L'acte organitzat per l'Ajuntament s'ha desenvolupat a l'Olivera i ha volgut fer referència a la utilitat en les converses entre familiars i amistats de les eines emprades a les negociaons de pau entre països i cultures.

GALERIA DE FOTOS

La tinenta d'Alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez, ha obert l'acte i ha recordat que "Sant Boi disposa d'un Servei Municipal de Mediació Ciutadana pioner, amb més de 10 anys de treball en la defensa de la resolució de conflictes com a font d'aprenentatge per refermar els vincles entre les persones i aprofundir en la convivència".

La jornada, sota el títol Sant Boi, agents de pau, l'art de conversar sota alta tensió emocional, ha comptat amb la ponència La construcció de pau a través del diàleg a Irlanda del Nord, a càrrec de la professora de Dret i Ciències Polítiques de la UOC M. Antònia Guardiola.

La ponent ha parlat de la importància de la mediació en la resolució de grans conflictes. M. Antònia Guardiola ha recordat "l'impuls de la lluita pacífica, la no violència i el diàleg han estat les eines fonamentals dels mediadors i els polítics per afrontar un conflicte tan llarg i important com el d'Irlanda del Nord".

En el marc del Dia Europeu de la Mediació s'ha donat a conèixer la utilitat de les eines que es fan servir a les converses entre països i cultures per posar fi a grans conflictes en la nostra vida quotidiana. En aquest sentit, el Servei Municipal de Mediació ha generat debats per aprofundir en la convivència, adquirir recursos per dialogar amb serenitat i aprendre de les tècniques de les converses de pau per aplicar-les entre persones i grups de controvèrsia.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades