ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:14:33 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi, present per primer cop a la Fira Internacional del Turisme (FITUR)
La ciutat vol posicionar-se com a destinació turística en l'entorn metropolità de Barcelona

01/17/2018

L'Ajuntament de Sant Boi està present enguany, per primer cop, a la Feria Internacional de Turismo ( FITUR ), que del 17 al 21 de gener celebra a Madrid la 38a edició. La ciutat vol aprofitar aquests dies per presentar-se als operadors del sector com una destinació turística amb futur en l'entorn metropolità de Barcelona.

Des del mes de novembre, Sant Boi compta amb un Pla de Turisme per atreure visitants al llarg dels propers anys aprofitant el procés de descentralització del turisme de Barcelona cap a l'àrea metropolitana. Sant Boi creu en el seu potencial turístic, vinculat a una marca de ciutat basada en la salut, el benestar i la pràctica de l'activitat física .

La ciutat té una molt bona situació geogràfica (pròxima a la ciutat de Barcelona, l'aeroport i les instal·lacions firals), disposa dels millors índexs de qualitat de l'aire del seu entorn i gaudeix d'una natura privilegiada (forestal, agrícola i fluvial), idònia per a la pràctica de l'activitat física, per exemple, el cicloturisme.

L'Ajuntament ha estat convidat a FITUR per Bikefriendly , un projecte pioner vinculat precisament a la promoció del cicloturisme i que col·labora amb l'Ajuntament de Sant Boi en el disseny de la seva 'Estratègia urbana de la bici'. El municipi disposa de més de 30 km de camins rurals que es poden recórrer a peu o amb bicicleta.

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la regidora de Comerç, Turisme i Fires, Elena Amat, han visitat l'estand de Bikefriendly a FITUR aquesta tarda a Madrid (a la fotografia).

Sant Boi vol aprofitar la seva presència en aquesta prestigiosa fira internacional, principal aparador del turisme estatal, per donar a conèixer els seus actius i el seu potencial turístic i atreure iniciatives que permetin desenvolupar un catàleg de productes turístics propi.

#visitsantboi #healthysantboi


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades