ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 12:56:32 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Teatre de gran format, musical, compromès, alternatiu i familiar, a Sant Boi
El 21 de gener, la comèdia dramàtica i descarnada 'Els tres aniversaris' i l'espectacle familiar "La superbleda" obren la programació

01/19/2018

El diumenge 21 de gener comença una nova edició de la Temporada d'Arts Escèniques . La programació s'inaugura a Can Massallera i Cal Ninyo amb el drama "Els tres aniversaris", de Rebekka Kricheldorf, una interpretació lliure de la peça "Les tres germanes", de Txèkhov, i "La Superbleda", amb la pallassa Elena Escobar. Fins al juny, la Temporada oferirà propostes al públic adult i familiar a Can Massallera, Cal Ninyo i els casals .

Gran format

En aquesta edició de primavera, la Temporada d'Arts Escèniques té programades dues produccions de gran format. A banda d'"Els tres aniversaris" (amb Rosa Boladeras, Joan Negrié, Miranda Gas i Màrcia Cisteró), el 6 de maig podrem assistir a la representació de "Sol solet" (amb Mercè Arànega, Laura Aubert i Javier Beltran), d'Àngel Guimerà.

Musical i compromès

Cal destacar també la proposta de teatre musical "España ingobernable" (18 de febrer), un espectacle d'Alberto San Juan i Fernando Egozcue que, a través de cançons basades en les lletres de coneguts poetes (Lorca, Cernuda, Gloria Fuertes, Miguel Hernández, Albert Pla, entre altres), relata episodis clau de la història i la societat espanyola del segle XX.

Festival Zero

Pel que fa a la proposta de Teatres en Xarxa, la Temporada s'afegeix a la primera edició del Festival Zero. Es tracta d'una oferta alternativa, de petit format, que té com a objectiu acostar les arts escèniques a nous públics. Així, el dia 11 de març, Can Massallera, presentarà durant el matí peces de dansa contemporània, un taller creatiu per a infants i espectacles multidisciplinars i de creació col·lectiva.

Per a nadons

L'apartat dedicat als espectacles familiars continua apostant per als nadons, a banda d'incloure altres ofertes. Com a novetat de l'edició, Can Massallera presentarà "Sin palabras (se las llevó el aire...)", premi Millor Espectacle per a la Primera Infància FETEN 2016.

Programa Temporada d'Arts Escèniques Programa Espectacles Familiars

Programa Espectacles Familiars

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades