ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:57:22 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'OMAP amplia el sistema de cita prèvia a tota la jornada per millorar l'atenció i reduir els temps d'espera
L'oficina d'atenció ciutadana calcula que concertarà més de 45.000 cites l'any

01/24/2018

A partir del dia 1 de febrer, l'Oficina Municipal d'Atenció a les Persones (OMAP) de Sant Boi funcionarà amb sistema de cita prèvia per evitar cues i fer guanyar temps a les persones usuàries. L'Ajuntament calcula que, amb el nou sistema, l'OMAP atendrà en un any més de 45.000 cites concertades.

La prova pilot del sistema de cita prèvia realitzada per les tardes al llarg de l'any 2017 ha tingut resultats satisfactoris i molt bona valoració per part de la ciutadania.

Per això, el sistema de cita prèvia s'amplia ara a tota la jornada. El compromís de l'Ajuntament és garantir la disponibilitat de cita durant les 48 hores següents al moment en què aquesta es demani.

Millores en la gestió

Aquesta millora se suma a altres canvis que l'OMAP està realitzant per oferir un millor servei als ciutadans i les ciutadanes de Sant Boi. Els més importants tenen a veure amb la introducció progressiva de nous models de gestió electrònica i la incorporació de nous tràmits electrònics.

Ara ja és possible, per exemple, descarregar o imprimir un volant d'empadronament a casa a través d'Internet, gestionar una alta al padró, demanar una targeta d'aparcament per a la zona blava o sol·licitar o pagar una reserva d'estacionament.

Millores en l'espai

L'OMAP també ha fet recentment alguns canvis en les seves dependències per millorar la qualitat de l'atenció. El punt d'informació s'ha traslladat a una zona més espaiosa perquè la recepció de les persones usuàries sigui més amable i endreçada. A les taules d'atenció personalitzada. s'han col·locat mampares per oferir una més privacitat .

L'OMAP va realitzar un total de 83.218 atencions l'any 2017 (60.372 presencials, 14.923 per telèfon i 7.923 per Internet). La mitjana diària de persones ateses presencialment a les dependències de l'oficina va ser de 265 (180 a les taules d'atenció personalitzada i 85 al taulell d'informació) .

Com demanar cita prèvia

Les persones que vulguin demanar cita ho poden fer per Internet o per telèfon (93 635 12 12).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades