ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 12:43:06 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


S'estrena el programa UBICAT per a persones en recerca de feina
El servei ofereix un pla personalitzat de recerca de feina i de millora de competències

02/05/2018

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa la primera edició del programa d'acompanyament a la inserció UBICAT, subvencionat per el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social. El programa s'adreça (fins el 31 de desembre del 2018) a 210 persones en situació de recerca de feina, residents a Sant Boi i inscrites com a demandants d'ocupació o millora de feina a l'Oficina de Treball.

UBICAT proposa sessions individuals que garanteixin el disseny d'un pla personalitzat de recerca de feina i de millora de competències. També ofereix sessions en grup que conviden a compartir experiències, eines i recursos amb la resta de persones participants, al mateix temps que proposa l'intercanvi d'informació per conèixer i explorar el teixit empresarial i les seves oportunitats laborals.

Entre les càpsules d'orientació previstes, destaquen: Màrqueting personal i habilitats socials (12 h), Currículum i marca personal (4 h), Canals de recerca de feina innovadors (4 h), Recursos per afrontar un procés de selecció per competències (6 h) i Capacitació digital (4 h).

Inscripcions

Les persones interessades en participar en aquest programa poden dirigir-se al Club de Feina del Departament de Foment de l'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Boi, situat a la Masia Torre Figueres (c/ Pau Claris, 14), en horari de 9.30 h a 13.30 h (de dilluns a divendres) i de 16 h a 18 h (només dilluns). Des del 22 de gener, el servei ha atès a 45 persones, de les quals 40 participaran al programa.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades