ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:41:17 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'alcaldessa, Lluïsa Moret, rep les 66 persones d'un nou pla d'ocupació
El programa té com objectiu la millora de l'espai públic, de l'eficiència energètica a les llars i de la recollida de residus

02/19/2018

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha rebut al grup de 66 persones que ha començat a treballar aquest mes de febrer a un pla d'ocupació municipal destinat a persones amb dificultats d'inserció laboral que treballaran en la millora de l'espai públic i en el desenvolupament de polítiques relacionades amb el medi ambient.

Els contractes són de 6 o 12 mesos, en funció de les característiques del pla d'ocupació. La majoria de les persones contractades (53) es dedicaran a realitzar tasques relacionades amb el manteniment de l'espai públic (jardineria, obra, pintura, lampisteria i fusteria).

Entre altres tasques, repararan i substituiran bancs de la via pública per adaptar-los a les necessitats de la gent gran. També es procedirà a la instal·lació de sistemes de reg automàtic en els parterres i es faran tasques de reparació d'avaries a la via pública o en dependències municipals.

La resta de persones contractades (13) son dones que formen part d'un dispositiu especial per dur a terme tasques d'informació i assessorament sobre eficiència energètica, gestió i recollida de residus i tasques d'agents cívics.

Treball i formació

Les persones contractades han estat seleccionades, a través de l'l'Oficina de Treball de la Generalitat de Sant Boi, en el marc del programa municipal d'ocupació Treball i Formació 2017. Amb un pressupost de prop d'un milió d'euros, està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu. Té com a objectiu afavorir, mitjançant una experiència laboral i una formació complementària, la inserció laboral i la millora de l'ocupabilitat de les persones en situació d'atur amb més dificultats d'inserció laboral.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades