ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:38:19 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nou pla d'ocupació dedicat a reforçar la neteja de l'espai públic
L'Ajuntament ha contractat 11 persones durant un any que treballaran en torns de matí i tarda

03/01/2018

Sant Boi compta amb un nou pla d'ocupació, anomenat Enfeina't, adreçat a la neteja de l'espai públic. L'Ajuntament ha contractat un grup d'onze persones (6 homes i 5 dones) per millorar les tasques de neteja que es fan a la ciutat. El nou pla té un pressupost de 281.000 euros.

Les contractacions s'han fet en el col·lectiu de persones en atur de llarga durada (12 mesos continuats o no en un termini de 18 mesos). Les persones contractades desenvoluparan tasques de reforç de la neteja viària a diferents barris de la ciutat: buidatge de papereres, neteja de voreres i escocells, repàs d'àrees d'aportació de residus i rastellat de places, entre d'altres. Les feines es desenvolupen en torns de matí i tarda.

El servei d'ocupació de l'Ajuntament farà l'acompanyament de les persones contractades. Aquest seguiment facilitarà una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació laboral per al posterior retorn al mercat laboral.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades