ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:50:28 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Lluïsa Moret emplaça l'empresariat local a sumar-se a l'estratègia per reinventar Sant Boi
En el 16è Fòrum empresarial s'ha presentat "El nou model econòmic de Sant Boi per a un nou posicionament de ciutat"

02/20/2018

L'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, ha emplaçat l'empresariat local a sumar-se a l'estratègia per construir el Sant Boi del futur. "Ara és el moment de Sant Boi", els ha dit."Tenim una oportunitat", ha afegit, "Sant Boi respira un altre aire, Sant Boi es reinventa i hem de fer-ho junts. Us necessitem per construir la nostra estratègia de ciutat i posicionar Sant Boi com una ciutat metropolitana saludable i sostenible".

L'alcaldessa ha presentat aquest dimarts, 20 de febrer, la sessió del 16è Fòrum empresarial de Sant Boi, amb el títol "Un nou model econòmic per a un nou posicionament de ciutat" . L'acte ha comptat amb la presència de més d'un centenar de representants de l'empresariat local i les entitats de la ciutat, entre d'altres.

Lluïsa Moret ha recordat que l'Ajuntament està immers en la construcció d'una estratègia de ciutat per definir el Sant Boi dels pròxims 15 anys i ha afegit que aquesta estratègia "ni podem ni volem construir-la sols".

Galeria de fotos

Vídeo

Un dels instruments d'aquesta estratègia de ciutat, el Pla estratègic de la política econòmica , ha protagonitzat la ponència d'aquesta edició del Fòrum empresarial. L'escola de negocis IESE ha assessorat i acompanyat l'Ajuntament en l'elaboració d'aquest document.

La ponència ha estat a càrrec de Miquel Rodríguez, gerent del PPP for Cities de l'IESE Business School, qui ha recomanat que la política econòmica de Sant Boi, integrada en la seva estratègia de ciutat, es dugui a terme en col·laboració amb el conjunt de la ciutat , amb una mentalitat oberta als canvis i amb les necessitats de la ciutadania sempre en el centre. "El creixement", ha dit, "ha de ser sostenible i socialment equilibrat".

El pla estratègic de la política econòmica elaborat per IESE proposa actuacions com la creació d'un espai únic que concentri tota l'oferta formativa de la ciutat , una aposta clara per la digitalització, la constitució d'una taula empresarial público-privada per al seguiment dels compromisos de l'estratègia econòmica o la cerca conjunta d'aliances externes per trobar noves oportunitats de negoci.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades