ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/23/2018 10:40:35 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El xef Albert Mendiola rep la Carxofa d'Or de Sant Boi de Llobregat




La distinció reconeix la contribució a promoure les qualitats de la carxofa santboiana

03/05/2018

El xef santboià Albert Mendiola, Cuiner de l'Any 2017, ha rebut aquest dilluns, 5 de març, la Carxofa d'Or de Sant Boi de Llobregat. Aquesta distinció reconeix la tasca feta en favor de la carxofa i del producte de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Galeria de fotos

En rebre la Carxofa d'Or de Sant Boi durant l' acte de presentació de la Carxofada 2018, el cuiner santboià ha dit que "tenim un territori i uns productes excepcionals que hem d'ensenyar, especialment la carxofa" i s'ha compromès a "seguir treballant per portar el nom de Sant Boi arreu".

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha destacat la contribució d'Albert Mendiola a la promoció de " productes saludables i de qualitat " i ha valorat que "podent estar a qualsevol lloc del món, l'Albert ha escollit Sant Boi".

La distinció lliurada al xef del restaurant Marimorena, una insígnia d'or en forma de carxofa, es lliura amb una periodicitat indefinida a “persones que contribueixen a fer conèixer les qualitats gastronòmiques i saludables de la carxofa que creix als camps de conreu del municipi".

En totes les declaracions que ha fet amb motiu de la seva elecció com a Cuiner de l'Any 2017, Albert Mendiola ha defensat la cuina amb producte de proximitat i el privilegi de comptar amb un rebost com el Parc Agrari del Baix Llobregat.

Albert Mendiola és un cuiner implicat en la promoció de la producció local, que participa fa anys en l'organització de la Carxofada i és membre del col·lectiu local Menja Salut i de l'associació Sant Boi Degusta.

Els anteriors 'carxofa d'or'

Anteriorment, havien rebut la Carxofa d'Or el comentarista esportiu Andrés Montes (2008), el periodista Espartac Peran (2012) i el director de la revista Cuina, Josep Sucarrats (2016).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web