ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:43:44 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi acull una nova trobada de la Xarxa Catalana de Ciutats Refugi
La jornada va analitzar el paper dels ajuntaments en la l'atenció i integració de les persones refugiades

03/05/2018

Deu ciutats de la Xarxa Catalana de Ciutats Refugi es van trobar a Sant Boi amb l'objectiu de seguir reflexionant i compartint reptes alhora de desplegar i millorar l'atenció i l'acollida de persones refugiades. L'acte es va fer a l'Escola Municipal de Música Blai Net i va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret.

Durant la jornada de treball es van posar en comú els diferents avenços en matèria d'acollida per part dels municipis participants i es van identificar les dificultats existents en matèria d'habitatge, ocupació i formació.

Fruit d'aquest anàlisi s'han acordat accions immediates per tal que es reconegui el paper dels ajuntaments en la l'atenció i integració de les persones refugiades a les nostres ciutats i per demanar a la resta d'administracions una major corresponsabilitat per tal d'abordar reptes futurs.

En aquesta segona trobada de la Xarxa en l'àmbit català, celebrada el passat divendres, van participar representants polítics i tècnics dels ajuntaments de Badalona, Barcelona, Castelldefels, El Prat de Llobregat, Manresa, Rubí, Sabadell, Sant Boi, Santa Coloma de Gramenet, Rubí i Sabadell, a més del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

La trobada també ha servit per acordar activitats comunes amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades, que es commemora el dia 20 de juny.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades