ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:32:02 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Campanya per promoure el comportament responsable en relació amb els animals de companyia
L'eslogan de la campanya 'Jo soc responsable' és 'Premi o multa. Tu decideixes!'

03/09/2018

L’Ajuntament ha posat en marxa una campanya per promoure els comportaments responsables en relació amb els animals de companyia. La iniciativa prestarà una atenció especial a la recollida dels excrements.

L’eslògan de la campanya és ‘Premi o multa. Tu decideixes!’ . Mitjançant un equip d’educadors ambientals, al llarg dels pròxims mesos s’identificaran al carrer conductes positives i negatives en relació amb aquest tema.

Premi

L’equip d’agents ambientals premiarà les conductes responsables detectades amb una butlleta que donarà dret a participar en el sorteig mensual de 30 vals per l’import de 20€. Els vals es podran bescanviar en botigues d’animals o centres veterinaris. La llista de persones premiades es publicarà cada mes a la pàgina web de l'Ajuntament.

Multa

A les persones que tinguin conductes poc responsables, se’ls informarà sobre la normativa actual i sobre les sancions en vigor. La Policia Local reforçarà durant el mes de març la vigilància i, com és habitual, obrirà expedients sancionadors en cas d’infracció.

La normativa en vigor obliga a recollir els excrements dels gossos i especifica els llocs on els animals no poden orinar. Els animals s'han de censar, han de portar un xip i han d'anar lligats i amb morrió al carrer i als llocs públics. Les sancions previstes a Sant Boi per incompliments oscil·len entre els 150 i els 500 euros.

En el cas dels gossos potencialment perillosos , cal obtenir a més una llicència especial de tinença i conducció i una assegurança de responsabilitat civil. Les sancions són més estrictes i poden arribar fins a un màxim de 15.025 euros.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades