ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:11:11 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Docents i famílies es troben amb experts per marcar línies d'acció a les escoles sobre la col·laboració escola -família
Durant la jornada es van intercanviar les experiències que s'estan realitzant actualment a les escoles

03/08/2018

Unes 80 persones, entre docents i membres d'AMPAS, van participar, el 7 de març, en la jornada de treball "Els vincles entre escola i família: millorem l'èxit educatiu". Aquesta jornada s'engloba dins d'una línia de treball, en la que s'han realitzat diverses accions, per tal d'estimular la participació de les famílies a l'escola, i alhora, sensibilitzar a l'escola sobre la importància de la participació de les famílies en la millora de l'èxit educatiu i la igualtat d'oportunitats.

La jornada va constar de dues parts, en la primera el professor Jordi Collet va explicar les conclusions de tot el treball que s'ha realitzat a Sant Boi durant els dos darrers cursos, tant amb els docents com amb les famílies, i per altra banda, l'experta en relacions família-escola, Anna Ramis, ens va parlar sobre la importància de la confiança per poder iniciar aquesta col·laboració mútua, i va engrescar als assistents a realitzar noves accions. En la segona part es va fer una dinàmica en la que docents i membres d'AMPAS de diferents centres, van poder intercanviar experiències que estan realitzant actualment a les escoles, i d'altra banda, van fer noves propostes, prenent acords amb els docents i les famílies de la mateixa escola, de cara a portar a terme diferents accions.

A partir d'ara, l'Ajuntament farà un seguiment i assessorament per poder incorporar les diferents accions a les escoles.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades