ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:15:01 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va inaugurar la nova seu de Protecció Civil
La unitat està formada per un grup de 30 persones voluntàries

03/13/2018

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va inaugurar el passat dissabte, 10 de març, la nova seu de Protecció Civil de Sant Boi i va lliurar les credencials als seus components. Les dependències es troben a l'Avinguda Aragó (a l'antiga escola Milà Gelabert). La nova seu disposa de lavabos, vestidors per homes i dones, dutxes, cuina, sala d'estar, espais comuns, despatx, magatzem i una sala de formació.

La unitat de Protecció Civil està formada per 30 persones voluntàries (vuit són dones ) que desenvolupen tasques lligades a les situacions d'emergència municipal i l'autoprotecció de les persones, com a grups de suports i logística. Els efectius de Protecció Civil de Sant Boi compten amb dos furgonetes, un 4x4 i dos motocicletes, així com diversos equips i materials per fer front, juntament amb la resta de grups municipals associats a les emergències, als riscos associats a la nostra població com son: nevades, ventades, inundacions, incendis forestals, riscos químics, transport de mercaderies perilloses, aeronàutics, sísmics i altres.

Prop de 3.000 hores de prestació

A l'any 2017, Protecció Civil va participar en les quatre activacions dels plans d'emergència municipals; 2 per ventades, 1 per onada de fred i 1 per la revetlla de Sant Joan. També van donar suport a 132 activitats municipals com a equips de suport i primers auxilis amb un total de 2.947 hores de prestació comunitària i 545 hores en situacions de pre-alertes i alertes municipals per diversos riscos ( nevades/glaçades, inundacions, ventades, incendis forestals i onades de fred).

Galeria d'imatges

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades