ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:14:11 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Avui entra en funcionament el Servei d'atenció a infants víctimes de violència masclista
La iniciativa cobreix una demanda existent al territori

03/21/2018

Avui entra en funcionament a Sant Boi el Servei d'atenció a infants víctimes de violència masclista. La finalitat d'aquesta iniciativa és cobrir una necessitat existent al territori.

Aquest nou servei, ubicat a Can Jordana, oferirà una atenció integral a dones mares víctimes de violència masclista i els seus fills i filles que siguin derivats des del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD). Així, es treballarà en pautes educatives i en l'atenció psicològica a les víctimes.

El servei oferirà atenció per l'impacte de l'exposició a la violència masclista en nens i nenes (fins l'adolescència), amb un model d'intervenció que respongui a les seves necessitats. A la vegada, facilitarà eines educatives a les mares per tal de reforçar les capacitats marentals.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades