ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:00:39 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Presentació pública del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil (POEJ)
La inscripció per als cursos de formació encara és oberta

03/23/2018

Aquest dimecres, dia 21 de març, ha tingut lloc l'acte de presentació pública del Programa Operativo de Empleo Juvenil (POEJ) . 150 joves de Sant Boi que actualment no estudien ni treballen es podran beneficiar d'aquesta iniciativa innovadora.

L'acte, celebrat al Casal de Camps Blancs, ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret ; la regidora d'Ocupació, Laura Solís, i el subdirector general de Cooperació Local del Ministerio Presidencia y de las Administraciones Territoriales, Guillermo Fraga.

El POEJ proposa una bateria d'accions coordinades per millorar l'ocupabilitat de 150 joves de la ciutat d'entre 16 i 29 anys. Cada jove participant rebrà una ajuda de 200 euros mensuals per al seguiment de la formació.

La iniciativa és innovadora perquè reuneix en un únic programa totes les fases de la millora de l'ocupabilitat : orientació laboral, formació professional i acompanyament per a la inserció.

Els joves i les joves participants rebran formació professional gratuïta. El programa ofereix cursos de 10 especialitats professionals i, com a resultat de la formació, un títol homologat .

Preinscripció encara oberta

180 joves s'han preinscrit fins ara i opten com a candidats per participar al POEJ. Les inscripcions encara són obertes per a tots els cursos ofertats.

El POEJ és un programa convocat pel Ministerio de Presidencia y Administraciones Públicas amb finançament del Fons Social Europeu .

Més informació i inscripcions:

El Punt Servei d'Informació Juvenil (Can Massallera, dilluns i divendres, de 10 a 14 hores; de dilluns a dijous, de 16 a 20 hores) i Masia Torre Figueres (de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades