ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:04:18 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Inaugurat el parc infantil situat a la confluència dels carrers Girona i Joaquim Auger
La construcció d'aquesta nova zona d'esbarjo ha costat prop de 233.000 euros

03/26/2018

El passat divendres, 23 de març, es va inaugurar el parc infantil situat a la confluència dels carrers Girona i Joaquim Auger. Es tracta d'una zona de jocs infantils que ha comptat amb la col·laboració dels nens i les nenes del Consell de la Infància i l'Adolescència de Sant Boi en el seu disseny. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va assistir a la inauguració, que va comptar amb la participació de moltes famílies.

La construcció del parc infantil ha costat prop de 233.000 euros, dels quals el jocs suposen un 44 % de la inversió. La intervenció s'ha fet sobre una superfície de 3.700 m2. La zona de jocs compta amb un element singular, un laberint, que ha estat construït a proposta del Consell de la Infància. A banda de la instal·lació dels jocs, el projecte tècnic ha tingut en consideració la millora de l'accesibilitat del parc i del drenatge de la superfície, entre altres millores.

Pla de millora de les àrees de jocs

Sant Boi compta en l'actualitat amb 71 àrees de joc infantil. L'Ajuntament invertirà 2 milions d'euros en els propers 5 anys per millorar-les i incrementar el seu nombre. El Pla de millora d'àrees de jocs infantils 2017-21 donarà resposta a la demanda ciutadana de renovar aquestes zones d'esbarjo, amb els objectius principals de millorar el seu estat de conservació, instal·lar elements de joc més vistosos, integrar millor en les places i parcs en els quals es troben i minimitzar els riscos de seguretat.

Galeria de fotos


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades