ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 10:26:09 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament i l'ONCE signen un conveni per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional
L'acord permetrà desenvolupar accions inclusives a la ciutat

03/28/2018

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, i Xavier Grau, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, van signar ahir, dia 27 de març, un acord de col·laboració amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional de Sant Boi. A l'acte també van assistir Javier López Herranz, regidor de Diversitat funcional, i Raquel Saavedra, directora de l'ONCE a El Prat de Llobregat, de la qual depèn administrativament el col·lectiu d'afiliats de Sant Boi de Llobregat.

Les parts signants han acordat un marc general i estable de col·laboració que els hi permeti anar desplegant progressivament acords més puntuals d'actuacions referides a persones amb diversitat funcional, especialment amb ceguesa i amb deficiència visual greu, en àmbits com la mobilitat i l'accessibilitat i el disseny universals, la igualtat d'oportunitats, la no discriminació, la formació i el treball, la cultura i el lleure, les noves tecnologies i d'altres aspectes relacionats amb aquest col·lectiu.

L'ONCE col·labora amb les diverses administracions públiques en la prestació de serveis socials d'interès general. I per la seva banda, l'Ajuntament de Sant Boi col·labora amb diverses entitats amb la finalitat de procurar millorar el nivell de benestar dels seus ciutadans i ciutadanes i, especialment, d'aquells que tenen alguna diversitat funcional.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades