ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:07:25 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Avui ha tingut lloc la tercera edició de la Mostra de Cinema i Convivència
La iniciativa ha comptat amb la participació de l'alumnat de 13 centres escolars de la ciutat

04/11/2018

Ahir, 10 d'abril, va tenir lloc la tercera edició de la Mostra de Cinema i Convivència, un certamen fruit del treball de més 160 joves de Sant Boi que, enguany, ha abordat les tensions existents entre la llibertat i la seguretat ciutadana en temps d'alerta terrorista 4. És per això que aquest any el títol de la #laMostra18 ha estat Generació 4. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la tinenta d'alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez, van assistir a la jornada.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va agrair la participació de més de 160 alumnes a la tercera edició de la Mostra de Cinema i Convivència i ha destacat el fet que "Sant Boi és una ciutat pionera en la difusió d'eines de reflexió individuals i col·lectives sobre la convivència" . Els nois i noies dels 13 centres educatius que han participat al projecte han realitzat diferents sessions prèvies a l'aula. Han treballat els drets humans i les seves vulneracions. a partir de diferents tallers vivencials, i han adquirit les eines i coneixements audiovisuals necessaris per crear una peça on el guió i les idees sorgeixen de la reflexió i el diàleg.

Durant la jornada es van veure els diferents curts realitzats. Un cop vistes les diverses peces, va quedar obert un espai de debat que va comptar amb la representació dels cossos policials de la ciutat i de la Sindica Municipal de Greuges.

Com en edicions anteriors, el material generat per a #laMostra18 estarà disponible al canal de Youtube de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i servirà per continuar treballant amb els i les joves del municipi.

Galeria d'imatges


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades