ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2022 09:53:49 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi promou l'activitat física en el Dia Mundial de la Salut
Can Massallera acollirà activitats, tallers i una taula rodona aquest dijous

04/11/2018

De 10 a 20 hores es podrà visitar una mostra d'entitats de l'àmbit de la salut per conèixer la feina que realitzen de cara a la promoció d'hàbits saludables i la prevenció de malalties. L'acte central estarà dedicat a la millora dels hàbits saludables mitjançant l'activitat física.

El programa d'activitats inclou diversos tallers per fomentar l'activitat física a les diferents etapes de la vida i un de pràctic específic per saber com alimentar-se quan es realitza activitat física.

L'acte central del Dia Mundial de la Salut serà presentat per l'alcaldessa Lluïsa Moret i consistirà en una taula rodona d'especialistes que començarà a les 17.30 h. Una vintena d'entitats de la localitat, entre associacions, centres de salut, institucions i empreses organitzen aquesta jornada commemorativa.

A més de la jornada del dia 12, el projecte Marianao Té Cor, impulsat per la Fundació Marianao en el marc del Pla comunitari de Marianao, organitza aquests dies la Setmana de la Salut. Sota el lema "Activa't fent salut", té lloc una programació compartida entre els serveis i entitats que treballen al barri.

Sant Boi aposta per la salut i la sostenibilitat com a eix estratègic de desenvolupament. En aquest sentit, compta amb el programa Sant Boi Sa de promoció de la salut comunitaria mitjançant l'adquisició d'hàbits saludables.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades